DESCRIERE GENERALĂ

Sistemul GPL (instalaţia GPL auto) Landi Renzo EVO este unul dintre cele mai bine vândute instalaţii GPL din portofoliul producătorului Landi Renzo. Piesele şi accesoriile din componenţă sunt testate în condiţii extreme de exploatare de renumitul producător de instalaţii GPL, Landi Renzo. Dimensiunea compactă a componentelor face instalaţia GPL auto (sistemul GPL) Landi Renzo EVO potrivită pentru majoritatea vehiculelor ce beneficiază de un sistem de injecţie multipunct. Este proiectat pentru autovehicule cu motorizări de 2,3 sau 4 cilindri, normal aspirate sau turbo. Instalaţia GPL auto Landi Renzo EVO este compatibilă și cu norma de poluare Euro 6.

DESCRIERE COMPONENTE

A. Centrala GPL EVO ( ECU) este asamblată într-o carcasa de tehnopolimer și beneficiază de rezistență ridicată la umiditate și praf potrivit standardului IP54. Centrala poate fi descrisă de instalarea uşoară, fiabilitate şi costuri reduse.


B. Rampa de injectoare GPL EVO este realizată prin procedee de injecție cu tehnopolimer și combină caracteristicile tehnice ale injectoarelor de ultimă generaţie cu o excelentă rezistență la impurităţile din GPL.


C. Reductorul GPL este un reductor de tipul monotreaptă compensat vacumatic ce beneficiază de schimbător de căldura lichid de răcire-GPL.

D. Comutatorul GPL permite vizualizarea şi selectarea carburantului pe care doriţi să-l utilizaţi. De asemenea acesta permite vizualizarea nivelului de carburant GPL din rezervor prin intermediul celor 5 leduri din partea superioară. Comutatorul GPL dispune de un dispozitiv acustic, care atenţionează utilizatorul cu privire la trecerea pe benzină pentru joasă presiune (la terminarea carburantului) sau la trecerea pe benzină în urma apariției unei erori (funcție de diagnoză).


E. Multivalva GPL – permite stocarea carburantului în rezervorul GPL, menține sub control presiunea carburatului GPL fiind un element de siguranță al instalației GPL și asigură alimentarea cu carburant GPL a componentelor din compartimentul motor prin intermediul conductelor de înaltă presiune la îndeplinirea condițiilor optime de utilizare a carburantului alternativ GPL.

8 MOTIVE să alegi instalația GPL Landi Renzo EVO

AVANTAJE TEHNOLOGICE